Vejen til high performance og gode resultater

Whitebox Expectations er opskriften på, hvordan du når i mål med projekter til tiden med mindre omarbejde og større produktivitet. Det er et e-læringssystem, som er udviklet baseret på erfaring fra analyse af over 1200 projektteams. Det handler om kravene. Gode krav => God resultater.

Vejen til high performance!

Gå fra individuelt arbejde til et high performance team. Bedre produktivitet, bedre produkter og en styrket korpsånd i virksomheden. Vores kunder stiger i gennemsnit med 1,0 i modenhedsniveau efter 2 år hos os*. Hvilke fordele kan du få?

No one size fits all!

Whitebox Expectations er meta-træning, fordi der ikke er nogen best practice der altid virker. Der er mange gode practices, som nogle gange virker. Whitebox Expectations træner teamet i at vælge det bedste practice for dem.

Moderne digital læringsplatform!

Over 1 million danskere har skiftet job det seneste år. Det kan være hårdt for både virksomheden og medarbejderen. Whitebox online læringsplatform baserer sig på ISO33014. En modulbaseret læringsplatform, der giver mulighed for dygtiggørelse. Det bidrager til den attraktive arbejdsplads.

Dine fordele kommer i takt med modenhedsniveau

*Maturity level 1-5. Source: Bill Curtis / Whitebox (Udsnit)

Vil du være blandt de forreste?

Kontakt os for en uforpligtende samtale

+45 20 10 80 40

og hør mere om dine muligheder med Whitebox Expectations. Modulbaseret E-learning fleksibelt og effektivt.

Vores kunder er nogle af Danmarks og verdens mest respekterede virksomheder. Vi går imødekommende og velfunderet til dem alle – med ydmyghed og uvildig målrettethed.

Se mere om vores værdigrundlag og erfarne team.

en_US